Sluiten

Word Vriend

Museum Kaap Skil is een uniek museum vol verhalen en avonturen. De tentoonstellingen vertellen over het leven met, bij en op de zee. De collectie bestaat voor een groot deel uit bijzondere objecten, die honderden jaren op de zeebodem hebben gelegen. Museum Kaap Skil is een ontdekkingstocht langs de Nederlandse maritieme geschiedenis, waarin Texel een centrale rol speelde. Het doel: kennis over deze cultuurhistorie overdragen, behouden, en de waardering ervoor vergroten. Bij Museum Kaap Skil vertellen lokale vondsten uit zee een wereldverhaal.

STEUN MUSEUM KAAP SKIL

Bent u enthousiast over Museum Kaap Skil en wilt u bijdragen aan deze doelstelling? Word dan Vriend van het museum! U bent al Vriend vanaf €15,- per jaar. Met uw bijdrage zorgt u ervoor dat Museum Kaap Skil kan bouwen aan mooie tentoonstellingen, educatieve projecten kan uitvoeren en de collectie verder kan ontsluiten. Maar u krijgt er zelf ook veel voor terug!

VRIENDEN VAN MUSEUM KAAP SKIL ONTVANGEN:

  • Een exclusieve uitnodiging voor de jaarlijkse Vriendenbijeenkomst
  • Gratis toegang tot lezingen in het museum
  • Per jaar een entreekaartje voor Museum Kaap Skil
  • Elk kwartaal de digitale nieuwsbrief

LIEVER GEEN MACHTIGING?

Maak dan uw bijdrage over op rekeningnummer NL37 RABO 0355 8235 19 op naam van Museum Kaap Skil, Oudeschild, onder vermelding van ‘Nieuwe Vriend’ en uw naam en adres. Voor de zekerheid is het handig als u ook een mail stuurt naar vrienden@kaapskil.nl.

VANUIT HET BUITENLAND

Als u vanuit het buitenland uw bijdrage overmaakt gebruikt u IBAN: NL37 RABO 0355 8235 19 en BIC: RABONL2U op naam van Museum Kaap Skil, Heemskerckstraat 9, 1792 AA Oudeschild, Nederland.

Voorwaarden bij het afgeven van een machtiging

Voor meer informatie staat Eva van Ginkel u graag te woord. Zij is te bereiken via 0222-314956.

De Vrienden van Museum Kaap Skil dragen het museum en de collectie een warm hart toe. Wij zijn ze hiervoor erg dankbaar!

Waar gebruiken wij uw gegevens voor?

Ontdek meer

Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief
Waar gebruiken wij uw gegevens voor?
Volg ons

#kaapskil op social media

Vissersstraatje in het openluchtmuseum van Kaap Skil
Schepen van maritieme maquette bij Museum Kaap Skil
Deur van molen in openluchtmuseum van Museum Kaap Skil
Touwslagers in openluchtmuseum van Museum Kaap Skil
Vissershuisje in Museum Kaap Skil
Hoofdgebouw Museum Kaap Skil