Sluiten

Steun Kaap Skil

Word Vriend

Bij Museum Kaap Skil vertellen lokale vondsten uit zee een wereldverhaal. Door op een aansprekende manier kennis over de Texelse cultuurhistorie over te dragen, wil het museum de waardering ervan helpen vergroten. Draag ook bij, Word Vriend van Museum Kaap Skil.


Lees verder

Word vrijwilliger

Vrijwilligers zijn heel belangrijk voor Museum Kaap Skil. Dankzij hen bruist het openluchtmuseum van de activiteiten. Speciaal opgeleide museumgidsen geven presentaties bij bijvoorbeeld de maquette van de Reede van Texel en de scheepskist van Jacob Haafner.


Lees verder

Word sponsor

Bedrijven kunnen Museum Kaap Skil steunen via een specifiek project of als geheel. In een gesprek stemmen we uw en onze wensen graag op elkaar af. Neem daarvoor contact op met Marion Barth via vrienden@kaapskil.nl of 0222-314956.


Lees verder

Schenken en nalaten

Schilderijen en andere objecten die te maken hebben met de maritieme geschiedenis van Texel zijn bij Museum Kaap Skil in goede handen. Geldelijke schenkingen zijn fiscaal aftrekbaar met een schenkingsovereenkomst. Voor nalatenschappen is geen schenkingsrecht verschuldigd.


Lees verder
Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief
Waar gebruiken wij uw gegevens voor?
Volg ons

#kaapskil op social media

Vissersstraatje in het openluchtmuseum van Kaap Skil
Schepen van maritieme maquette bij Museum Kaap Skil
Deur van molen in openluchtmuseum van Museum Kaap Skil
Touwslagers in openluchtmuseum van Museum Kaap Skil
Vissershuisje in Museum Kaap Skil
Hoofdgebouw Museum Kaap Skil