home

Boekpresentatie MET DE KOP OP DE ZEE overweldigend succes

Een run op het boek MET DE KOP OP DE ZEE zaterdagmiddag in Kaap Skil. Een lange rij vormde zich voor de balie van het museum na 12 uur. Het vuistdikke boek had grote belangstelling onder de Texelaars.

Zaterdagochtend werd het boek gepresenteerd in Kaap Skil. Spreker Ben Daalder gaf te kennen dat de verwachtingen hoog gespannen waren. Na het zien van het boek toonde hij zich meer dan tevreden. Het eerste exemplaar werd overhandigd aan de burgemeester Francine Giskes. In haar dankwoord sprak ze uit groot respect te hebben voor de vissers van Texel. Een nog groter respect heeft ze voor de vissersvrouwen, die altijd de boel draaiende moeten houden terwijl hun man op zee is.

Na de presentatie hielden de schrijvers Sam van der Slikke, Cor de Wolf en Frits Aalderink vanaf 12 uur een  signeersessie. Wat een uurtje had moeten duren liep uit tot 16 uur. De mannen zette er toen zelf maar een punt achter. Voor wie belangstelling heeft voor het boek is het aan te raden niet te lang te wachten, want de oplage is klein en de voorraad slinkt snel. Het boek is te koop in de museumwinkel van Kaap Skil, Nauta boek en het Open Boek in Den Burg en bij Primera in de Koog.

Graag het formulier invullen