Sluiten

Museumcafé en winkel

Terras bij Museum Kaap Skil op TexelIn het museumcafé kunt u de hele dag terecht voor een lekkere versnapering of maaltijd. De winkel zit bij de uitgang van het museum. U vindt er een heel eigen aanbod, variërend van bijzondere nautische souvenirs tot specialistische boeken en leuke snuisterijen.

Binnen en buiten

Het museumcafé  heeft een zonnig terras, waarop u heerlijk zit met uitzicht op het openluchtmuseum. Voor de broodjes wordt zoveel mogelijk gebruik gemaakt van Texelse producten. Koek en taart komen van Texelse bakkers, de appeltaart is gemaakt met meel van de molen. Bekijk hier de menukaart.

Per 7 augustus mogen wij bezoekers aan onze horeca uitsluitend ontvangen op basis van reservering (dat kunt u hier ter plaatse doen), een gezondheidscheck en het toekennen van een vaste zitplaats aan een tafel binnen of buiten. U bent verplicht zich te registeren (naam en contactgegevens) zodat de GGD contact kan opnemen bij een besmetting die verband houdt met de horecagelegenheid. Wij danken u voor uw  begrip en medewerking.

Ontdek meer

Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief
Waar gebruiken wij uw gegevens voor?
Volg ons

#kaapskil op social media

Vissersstraatje in het openluchtmuseum van Kaap Skil
Schepen van maritieme maquette bij Museum Kaap Skil
Deur van molen in openluchtmuseum van Museum Kaap Skil
Touwslagers in openluchtmuseum van Museum Kaap Skil
Vissershuisje in Museum Kaap Skil
Hoofdgebouw Museum Kaap Skil