Sluiten

Vroeg-aan-boord-korting

Gepubliceerd op 16 juli 2020

Museum Kaap Skil weer openBent u iemand die graag op tijd aan een activiteit begint? Dan kunt u bij Museum Kaap Skil profiteren van een speciale kortingsactie! Deze zomer krijgen bezoekers namelijk 15 % korting als ze tussen 10 en 11 uur bij het museum arriveren. Volwassenen betalen dan € 8,10, kinderen van 4 t/m 13 jaar kunnen voor € 5,80 naar binnen. De korting geldt bij aankoop van kaartjes aan de kassa op elke ochtend in juli en augustus.

Bezoek in de ochtend

Met de korting wil Museum Kaap Skil vroeg bezoek stimuleren om zo de aantallen bezoekers wat meer te spreiden over de dag. Er hoeven geen online tickets met tijdslots meer gekocht te worden bij dit museum, zodat mensen spontaan kunnen besluiten naar binnen te gaan. Zulke spontane bezoeken vinden meer in de middag plaats dan in de ochtend, vandaar dat de speciale ochtend-korting in het leven is geroepen.

Niet online

De korting kan alleen aan de kassa worden verrekend; niet online. Dit geldt ook voor eventuele andere kortingsacties. Omdat er niet meer gereserveerd hoeft te worden bij Museum Kaap Skil, kunnen ook houders van een Museumkaart of Texelpas weer gewoon binnenlopen. Het museum aan de Heemskerckstraat in Oudeschild is elke dag open van 10-17 uur.

Ontdek meer

Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief
Waar gebruiken wij uw gegevens voor?
Volg ons

#kaapskil op social media

Vissersstraatje in het openluchtmuseum van Kaap Skil
Schepen van maritieme maquette bij Museum Kaap Skil
Deur van molen in openluchtmuseum van Museum Kaap Skil
Touwslagers in openluchtmuseum van Museum Kaap Skil
Vissershuisje in Museum Kaap Skil
Hoofdgebouw Museum Kaap Skil