Sluiten

Museum Kaap Skil leukste uitje?

Gepubliceerd op 25 juli 2019

Museum Kaap Skil is door de ANWB genomineerd voor de titel ‘Leukste uitje van Noord-Holland 2020’. U kunt ons helpen deze felbegeerde titel in de wacht te slepen! Stemt u mee?

Museum Kaap skil genomineerd leukste uitje

Leuk én verrassend

Bezoekers verlaten Museum Kaap Skil vaak razend enthousiast. “Dat het zó leuk zou zijn, had ik vooraf niet verwacht” is een vaak gehoorde opmerking. Daarmee is Museum Kaap Skil niet alleen een erg leuk, maar ook bijzonder verrassend uitje. Misschien wel het leukste uitje van Noord-Holland?

Genomineerd

Elk jaar organiseert de ANWB de verkiezing van het leukste uitje van Nederland. De echt grote musea en attracties dingen mee naar de landelijke titel, de andere worden per provincie genomineerd. Museum Kaap Skil maakt kans om tot het leukste uitje van Noord-Holland te worden gekozen. Met uw hulp kan dat lukken!

Stemmen

U kunt uw stem uitbrengen op de website van de ANWB. Als u hier klikt en vervolgens drukt op de button ‘volgende’, dan kunt u Museum Kaap Skil beoordelen. Het uitje met de beste cijferlijst wint. Bij voorbaat hartelijk dank voor uw stem.

Ontdek meer

Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief
Waar gebruiken wij uw gegevens voor?
Volg ons

#kaapskil op social media

Vissersstraatje in het openluchtmuseum van Kaap Skil
Schepen van maritieme maquette bij Museum Kaap Skil
Deur van molen in openluchtmuseum van Museum Kaap Skil
Touwslagers in openluchtmuseum van Museum Kaap Skil
Vissershuisje in Museum Kaap Skil
Hoofdgebouw Museum Kaap Skil