home

Herfstvakantie vol stoere verhalen en prachtige schatten

Avonturen op en onder water

Zeelui, jutters en schatduikers spreken enorm tot de verbeelding. Ze zitten vol stoere verhalen en brengen de mooiste schatten mee naar huis. In Museum Kaap Skil zijn prachtige opgedoken en gejutte voorwerpen te zien. Duikers brengen nog steeds spullen boven water; de conservator heeft het er druk mee. Tijdens de activiteit 'Help de conservator' ontdekken kinderen wat zijn werk inhoudt.

Het herfstvakantie-programma van Kaap Skil zit verder vol verhalen en demonstraties, maar kinderen kunnen ook zelf aan de slag bij het scheepsvlag naaien, jutkunst maken en de knoopknutsels. Het volledige dagprogramma is te vinden onder de knop 'agenda' in het menu hierboven.

Met korting ook naar Ecomare

Speciaal voor deze herfstvakantie is er een combikaart voor Kaap Skil en Ecomare, zodat je met flinke korting beide musea kunt bezoeken. Ecomare heeft een speciaal griezelprogramma op het menu. De combikaart is verkrijgbaar via de knop 'tickets'. Als je deze combikaart aan de kassa laat zien krijg je ook nog een entreekaartje voor de Oudheidkamer als bonus.

Graag het formulier invullen